Medicinski tehničar je učinio nešto nevjerojatno za pacijenticu s Downovim sindromom

Sarah Kelly, bolnička pacijentica s Downovim sindromom, jako voli The Wiggles emisiju za djecu. Kada je odbila nositi masku za kisik, koja joj je bila potrebna za liječenje, medicinski tehničar je odlučio pozvati pomoć! Što učiniti kada vaš pacijent ne želi staviti masku za kisik? Pa, pozovete The Wiggles emisiju.

Ova pozitivna priča će vas oraspoložiti dok čitate o medicinskom tehničaru koji je pozvao The Wigglese da pomognu mladoj ženi s Downovim sindromom u borbi protiv koronavirusa. Bog poziva kršćane da se daju za druge, a ova je priča savršen primjer takve požrtvovnosti i ljubavi. Posao medicinskog tehničara je puno više od davanja lijekova pacijentima

Steven Moylan zna da je posao medicinskog tehničara mnogo više od davanja lijekova pacijentima. On zna da je potrebno suosjećanje i malo kreativnosti da pomogne pacijentima da ozdrave. On je bio na prvim crtama obrane od koronavirusa od samog početka. Kada je njegova pacijentica Sarah Kelley počela teško disati i nije razumjela zašto mora staviti masku za kisik, on je zamolio za veliku uslugu.

Budući da je provodio vrijeme sa Sarah, saznao je da ona obožava emisiju The Wiggles. Tada je dobio ideju te se nadao da će upaliti. On je zaista otišao korak dalje. Nakon nekoliko e-mailova i više od 35 telefonskih poziva napokon je uspio stupiti u kontakt s ekipom The Wigglesa. Dva člana tog tima pristala su pomoći mu.

Anthony Field (plavi Wiggle) i Simon Pryce (crveni Wiggle) pristali su snimiti poseban video samo za Sarah. Na tom videu su objasnili Sarah zašto mora nositi masku za kisik i imati cjevčice u nosu nakon što je Stephen poslao posebnu medicinsku opremu u studio da pomogne Wigglesima s njihovom porukom.

Napravio je zaista nešto posebno i predivno, zar ne? Ta tri muškarca, Steven, Anthony i Simon pomogli su Sarah objasniti situaciju na način na koji ju je mogla razumjeti. I znate što? To joj je možda spasilo život.

Snimka The Wiggles emisije je odmah utjecala na Sarah te je pazila da su joj cjevčice za kisik uvijek u nosu te se njezino zdravstveno stanje drastično poboljšalo.

Zbog timskog rada se Sarah počela oporavljati od koronavirusa te je uskoro puštena kući. Ovo je jedna od najljepših priča koje ćete pročitati ovih dana te vam je sigurno stavila osmijeh na lice.